Γλώσσες

Εκπαίδευση Νέας Γλώσσας: Τι να Κάνετε και Τι να Αποφύγετε

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μάθουν μια καινούργια γλώσσα. Ωστόσο λάθος επιλογές και η στάση απέναντι στην νέα γνώση μπορεί να σας οδηγήσει στο να παρατήσετε αυτό το εγχείρημα. Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας θα πρέπει να είναι διασκεδαστική και με σωστή ροή.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές, έτσι ώστε να μπορέσετε να μάθετε την γλώσσα της επιλογής σας εύκολα και χωρίς κόπο.

Προγράμματα Αστραπή

Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία υπόσχονται να σας μάθουν την γλώσσα μέσα σε μια μέρα ή μέσα σε μια εβδομάδα rapidos24.mx – préstamos inmediatos. Φυσικά, μπορείτε να υποθέσετε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Αντί να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε τέτοιες μεθόδους, προσπαθήστε να αφιερώσετε τον διαθέσιμό σας χρόνο σε αυτό το εγχείρημα.

Παιδικές Μέθοδοι

Αν προσπαθήσετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα μέσα από παιδικά βιβλία και παιδικές μεθόδους, θα απογοητευτείτε γρήγορα. Είστε ενήλικας και αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σας λειτουργεί διαφορετικά. Ενταχθείτε σε τμήμα ενηλίκων και μάθετε σωστά από την αρχή.

Βρες τι Ταιριάζει σε Εσένα

Ο κάθε άνθρωπος μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο. Προσπάθησε λοιπόν να βρεις τι ταιριάζει σε σένα και μείνε με την ίδια μέθοδο μέχρι το τέλος.

Η Μητρική τους Γλώσσα

Στο σημείο που αρχίζεις να καταλαβαίνεις συνομιλίες θα είναι πολύ χρήσιμο αν έρθεις σε επαφή με ανθρώπους στους οποίους είναι η μητρική τους γλώσσα préstamos sin checar buro. Μέσα από την επικοινωνία σας θα μάθεις ιδιωματισμούς και όρους που κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να σου μάθει.

Πολλές Επιρροές

Ο δάσκαλος που σας μαθαίνει είναι φυσικά η καλύτερη επιρροή που μπορείτε να έχετε. Ωστόσο είναι σημαντικό να έχετε διαφορετικά ακούσματα από πολλούς ανθρώπους που μιλάνε την γλώσσα. Αν δεν ξέρετε τέτοιους ανθρώπους, προσπαθήστε να δείτε ταινίες και να ακούσετε τραγούδια της επιθυμητής γλώσσας.

Εμπλούτισε το Λεξιλόγιο

Τα δυο σημαντικά μέρη μιας γλώσσας είναι η γραμματική και το λεξιλόγιο. Αν πρέπει να δώσεις έμφαση σε ένα από τα δυο επέλεξε το λεξιλόγιο. Οι άνθρωποι μπορούν να σε καταλάβουν όταν έχεις τις σωστές λέξεις να περιγράψεις τα πάντα, ακόμη και αν η γραμματική σου είναι λάθος.

Καθημερινή Εξάσκηση

Για να μην ξεχνάς αυτά που μαθαίνεις και να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος, χρειάζεσαι καθημερινή εξάσκηση. Μην αμελείς τις ασκήσεις σου και μην ντρέπεσαι να μιλήσεις ακόμη και μόνος σου.

Περίπλοκες Συζητήσεις

Αν θέλεις να μάθεις πιο γρήγορα την γλώσσα θα πρέπει να προκαλέσεις τον εαυτό σου. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς με ανθρώπους που είναι η μητρική τους γλώσσα, δοκίμασε θέματα που δεν έχεις ξανασυζητήσει. Πολιτική και κοινωνικά θέματα θα εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό σου και θα ΄λύσουν’ την γλώσσα σου.

Γέλα

Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά. Τόλμησες να μάθεις μια νέα γλώσσα και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπάθησε να το διασκεδάσεις και να γελάς με τα λάθη σου. Μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου. Μπορεί να φαίνεται εύκολο για άλλους που είναι η μητρική τους γλώσσα, αλλά δεν τους έχεις ακούσει να προσπαθούν να μιλήσουν την δική σου μητρική γλώσσα. Κάθε νέο εγχείρημα είναι δύσκολο γι’ αυτό πρέπει να το αντιμετωπίζεις ανάλαφρα.